Couscous wrap met kip en ras el hanout kruiden

Heerlijke wrap met couscous en kip. Geschikt als warme maaltijd of om koud mee te nemen als lunch.

Ingrediënten

1 pak Santa Maria Original Wrap Tortilla’s

400 g kipfilet

1 eetlepel ras el hanout kruiden

150 gram couscous gekookt

40 gram geraspte kaas

2 tomaten gesneden

Verse basilicum gesneden

Sla in reepjes

1 ui

Zout op smaak

Bereidingswijze

Verwarm de tortilla’s volgens de instructies op de verpakking.

Kook de couscous volgens aanwijzing van de verpakking en leg deze klaar.

Snijd de kipfilet in reepjes. Bak de kipfilet bruin in boter of olie, samen met de ui, tomaten en de kruiden. Breng vervolgens op smaak met zout. Snijd de basilicum en voeg die bij de kipfilet. Vul de tortilla’s met kip, couscous, kaas en sla.  Rol de wraps dicht en doe tot slot dressing naar keuze erover.