Soep van kip borrelhapjes

Een lekkere, rijk gevulde soep van kip borrelhapjes. Geniet!

Ingrediënten

1 liter water

450 gram kip borrelhapjes

1 grote ui

1 broccoli

3 aardappelen

1 theelepel tijm

1 theelepel oregano

1 bouillontablet 

 

Bereidingswijze

Snipper de ui. Snijd de broccoli in roosjes. Schil de aardappel en snijd in blokjes van 4. Houd deze gereed. Verhit daarna de olie in een soeppan en fruit hierin de ui tot het glazig is. Voeg de aardappel,  broccoli en de kip borrelhapjes toe. Schenk het water erbij. Voeg de gedroogde oregano en tijm. Verkruimel de bouillontablet erboven en breng het geheel aan de kook. Als je geen bouillontablet in huis hebt of liever niet gebruikt, zijn 2 laurierbladeren een goed alternatief. Laat de soep met de deksel op de pan op laag vuur 40 minuten doorkoken. Breng op smaak met peper en zout. Je soep van kip borrelhapjes is dan klaar om te serveren.