Spaghetti met tomatensaus en tonijn

Deze pasta gerecht is met tonijn uit blik wat een variatie is op vlees of vegetarische saus. Het recept is voor 3 a 4 mensen.

Ingrediënten

500 gram spaghetti

1 ui

1 paprika

2 grote tomaten

1 blik tomatensaus

4 eetlepels olijfolie

3 teentjes knoflook

1 1/2 theelepel Italiaanse kruiden

 

Bereidingswijze

Kook water op hoog vuur met een beetje zout de pasta hierin beetgaar. Of volg de aanwijzingen op de verpakking.

Verhit in een andere pan de olijfolie op een matig vuur en fruit de ui, paprika en knoflook 3 minuten. Voeg 2 tomaten toe en 1 blik tomatensaus. Voeg hierna de zout en de Italiaanse kruiden toe en laat de saus sudderen voor ongeveer 20minuten. Tenslotte schep je de tonijn door de saus en zet je het vuur uit. Maak je bord op met de pasta en de saus. Smakelijk eten!