Stamppot gehakt en zalm recept

Stamppot gehakt en zalm recept voor 4 personen. Ben je opzoek naar een stamppot recept met veel smaak, vol kruiden en vlees? Stop dan met zoeken, want dit is een recept die je geprobeerd moet hebben. 

Ingrediënten

1 kg kruimige aardappelen

3 eetlepels boter

4 zalmmootjes

400 gr gehakt

4 eetlepels zonnebloemolie

1 groene paprika gesneden

1/2 eetlepel verse koriander

1/2 theelepel gemalen komijn

Zout naar smaak  

Bereidingswijze

Kook de aardappelen in ongeveer 30 minuten gaar. Bereid het gehakt in boter met zout voor ongeveer 15 minuten gaar in een pan. Doe de olie in een koekenpan met de gemalen komijn, verse koriander en zout. Laat de olie warm worden met de specerijen om vervolgens de zalmmootjes in klaar te maken, dit duurt ongeveer 7 minuten op midden-hoog vuur. Bak hierna in dezelfde pan de gesneden paprika en laat ze een beetje bruin kleuren.  Stamp de aardappelen tot een puree en voeg het gehakt met boter en breng het op smaak met zout.  Maak het bord op met de aardappelpuree, zalm en paprika. Smakelijk eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *